Elérhetőségek

Cím

Gödöllő, 

Szent János u. 1/D

 

Telefon 

06 20 9171 689
 
Email
info@hofeherkeuzlet.hu

Felina [un: usual] – fiatalos, divatos márka nagy kosárméretekben

2012-01-24

Felina [un: usual] – fiatalos, divatos márka nagy kosárméretekben

3 bázis szériával és 2 Fashion szériával vágunk neki az [un: usual] 2011/12. őszi/téli szezonjának. Fiatalos megjelenés a 125 éves hagyománnyal rendelkező fehérnemű know how-jával. A kollekció divattémák köré csoportosul. A kollekció két színvilág köré csoportosul – tiszta farmer kék, klasszikus elefántcsont és intenzív grafit vagy provokáló pink, izzó narancs és meleg eszpresszó.........


Bázis széria 101 „perfect fit”


Tökéletes formák és tiszta színek. A sima, előformázott szivacsos melltartó C kosártól szexisen dekoltált. A méret növekedésével (egészen G kosárig) a kivágás zártabbá válik. A stégen lévő kontrasztos masnik teszik a modelleket divatossá. A finom microszálas anyagból készült melltartó és francia bugyi nem látszik át a szűk top és a ruha alatt. A klasszikus grafit és a feltűnő pink színekben készül.


Bázis széria 102 „daydream”


Klasszikus pöttyök divatos színkombinációkban. Bájos pöttyök finom csipkelezárással a merevítő karikás melltartó kosarának felső részén, C-től G kosárig. A melltartó stégét és hozzá illő francia bugyi szélét dekoratív masnik díszítik. Stílusosan grafit-elefántcsont vagy eszpresszó-pink színekben készül

 

Bázis széria 103 „adam&eve”

 

Több rétegű, csipke… A tökéletes tartást biztosító, merevítő karikás melltartó - C-től H kosárig - átlátszó tüllből és egy gyengén bélelt dekolleté melltartó - B-től F kosárig - fekete színben és púder színben készül. Divatos megjelenést biztosít az előformázott szivacsos melltartó finom fekete tüllel a farmer kék vagy a harsány narancs színű microszálas anyagon. Ehhez tartozik egy tanga tüllbetéttel az alsók hátuljában és egy francia bugyi feketében és púder színben – alternatíva még egy csípőbugyi vagy egy tanga átlátszó hátrésszel farmer kékben vagy narancs színben.

 

Fashion széria 190


Romantikus retro báj - finom csipke kontrasztos csipkeszalagokkal és kis szatén masnikkal, swarovski kristállyal, mindez a nosztalgikus megjelenés érdekében. Az áttetsző merevítő karikás melltartó grafit színben elefántcsonttal kombinálva és pink színben feketével kombinálva C-től H kosárig készül. Ehhez tangát, csipkebetétes tangát kínálunk, valamint harisnyatartót. A könnyedén alábélelt, szivacsos dekoletté melltartó pink színben eszpresszó csipkével és elefántcsont színben készül fekete csipkével. A kollekciót egy csípő bugyi egészíti ki.

 

Fashion széria 191


Egy exkluzív modell család a saját dizájn alapján tervezett tapéta mintával. Szivacsos melltartó keskeny stéggel, expresszív etnomintával és francia bugyi, melyek szalaggal záródnak, mindezek három színkombinációban: fekete – farmer kék, fekete – narancs és fekete – elefántcsont színekben. Merevítő karikás melltartók farmer kék és narancs színekben, a dekoltázsnál és a bugyi felső részénél elasztikus tüllel kombinálva.

 

Az [un: usual] kollekció melltartói B-től H kosárig készülnek – bugyik, tangák & francia bugyik 36-50 –es méretekben találhatók az üzletekben.

 

Forrás: www.felina.hu
 

Termék ajánló


Tovább a termékekhez

Középső hasáb ajánló

OLDALUNK FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!

A honlapon található termékeket postai utánvéttel tudjuk küldeni!

 

 

 

"Amennyiben megítélése szerint a honlapunkon illetve reklámcélú kiadványainkban megjelenített grafikai elemek bármelyike szerzői jogát sérti, kérjük, hogy ezzel kapcsolatos észrevételét az info@hofeherkeuzlet.hu e-mail címre küldendő elektronikus levél formájában jelezni szíveskedjék!"